Tien containers verstuurd naar Malawi, in 2010

 

De laatste week van het oude jaar 2010 leek het of dat de zoek gewaande 10de container plotseling Malawi kwam binnenrijden. De 40 foot container was in juli 2010 in Antwerpen op de boot gegaan en zou eind september 2010 in Beira, de havenplaats van Mozambique aan de oostkust van Afrika, binnenvaren. Waarschijnlijk is de boot en de container van ons ook eind september 2010 binnen gelopen. Maar de registratie dat de container het grote Afrika binnen moest worden gebracht en wel naar Malawi was er niet. EN DAN GAAT ER IN AFRIKA NIETS GEBEUREN. Iedereen gaat dan wachten op iedereen.

In oktober 2010 waren Riet en Wil Winkelman van onze stichting in Malawi en hebben alles geprobeerd om die container getraceerd te krijgen. Maar altijd weer was de boodschap: helaas nog niet gearriveerd!

Toen we echt dachten dat we de 10e container kwijt waren kwam er 3 maanden later een spoedbericht dat de container bijna in Malawi was. Toen de container er eenmaal was was het een groot feest, er zijn namelijk 10 containers ontvangen in Malawi waar de inwoners ons erg dankbaar voor zijn.

Als stichting willen wij iedereen bedanken die heeft mee geholpen met het doneren van een bedrag, schoolmeubeltjes, kleding, rollators, rolstoellen, enzovoort. Wij hopen dat u ons in de toekomst blijft steunen.