De reis van de schoolmeubelen....


In Malawi is het kennelijk noodzakelijk dat op lagere school tussen de 150 en 180 kinderen dagelijks in de klas op de grond zitten. Als haringen in een ton...
Als je geluk hebt is er steun van een muur naast je....en nog meer geluk als je één of twee stenen uit de grond kan halen om erop te zitten....
Stichting Malawi Schools and Hospitals
heeft o.a. als doel de omstandigheden op de lagere scholen in Malawi te verbeteren.

Biedt uw schooloverschotten, of niet meer gebruikte schoolspullen aan onze Stichting Malawi Schools and Hospitals aan. Tien jaar oude schoolmeubelen gaan in Malawi nogmaals tien jaar mee!! Een Nederlandse schooldirecteur is zuinig en ziet daarom ook graag dat oude gebruikte schoolmeubelen bij een goed project terecht komen.

Vervoer:
Ook transport is natuurlijk een kostbare zaak, maar schooltafeltjes in Malawi produceren is voorlopig helaas geen optie. Daarom laden wij volle 40 foot containers met vooral schoolbenodigdheden en daarnaast ook hulppakketten voor moeder en kind.

Eindresultaat:
De geadresseerde pakketten, maar ook de voorbestemde meubeltjes worden door de scholen zelf afgehaald van de plaats waar de container is uitgeladen. De schoolcomités, P.T.A. genoemd, zijn dolgelukkig met zoveel hulp uit Nederland.