20-02-2013

Ap Mulder, 66jaar, loopt Marathon 2013 in Rotterdam voor babies in Malawi

Op 14 april 2013 loopt Ap Mulder, 32 jaar woonachtig in Strijen en sinds recent inwoner van Barendrecht, de Rotterdamse Marathon.

Ap al sinds jaren vrijwilliger voor de Stichting Malawi Schools and Hospitals uit Strijen, wil de Marathon lopen om daarmee geld in te zamelen voor pasgeboren babies in Malawi, Afrika.

Sinds jaren sport Ap enige malen per week, vooral hardlopen en op 1 januari 2013 besloot hij een extra inspanning voor de allerkleinste kinderen in Malawi te willen doen.

Uit het vele werk wat hij tot nu toe deed en de reisverslagen van de Stichting Malawi werd ook hij geconfronteerd met de armoe die er al vanaf de geboorte bij de kinderen in Malawi is. Een extra container, de 22ste container sinds 2007, met hulpgoederen moet wat Ap betreft in april 2013 worden verstuurd. Daarvoor vraagt hij iedereen een bijdrage te storten op de bankrekening van:
Stichting Malawi Schools and Hospitals te Strijen
bankrekeningnr. 1328.98.004

Via de website van www.malawisms.nl blijft u geïnformeerd worden over de resultaten van de hulp die Ap Mulder de baby’s in Malawi zal gaan geven. 

Download hier de flyer!
Download hier de poster!