24-10-2011

Actie reclamepennen wordt een groot succes!

18-08-2011 Reclamepennen actie

Een groot geschenk aan kinderen in Malawi is een ballpoint. Een pen voor een kind betekent dat ze kunnen schrijven, tekenen en  beter kunnen leren op school.
 
Veel gezinnen in Afrika kunnen een pen niet betalen, terwijl in Nederland in iedere keuken- of kastlade wel een reclame pen ongebruikt jaren ligt te wachten.

Onze actie inzameling reclamepennen wordt een groot succes…de laatste stand is 9500 ballpoints in alle kleuren, maten en uitvoeringen. Vrijwilligers van onze stichting hebben werkelijk bij al hun relaties simpel de vraag gesteld: “heeft u voor schoolkinderen in Malawi/Afrika honderd ballpoints ter beschikking?”….en de reactie was dus overweldigend.


HEEL VEEL DANK aan al die vrijwilligers en hun relaties…wij zullen ervoor zorgen dat al die schrijfpennen bij kinderen komen die niets hebben om te schrijven!

Reclameballpoints kunnen opgestuurd worden naar: Stichting Malawi Schools and Hospitals, p/a Nijverheidstraat 4, 3291 CH Strijen, Nederland of mail naar:  info@malawisms.nl

UPDATE 23-08-2011

De laatste stand, per 1 augustus 2011, in onze ballpoint verzamelactie is dat we over de 11.000 ballpoints heen zijn. Daarvan zijn er inmiddels ca. 8000 onderweg naar diverse lagere scholen  en zullen bij aanvang van het nieuwe schooljaar in september aan de kinderen worden uitgedeeld.

Onze meest succesvolle ballpoint-bedelaar tot nu toe  is Frans van Daatselaar uit Zeist die werkelijk al zijn relaties blijft vragen om reclamepennen. Een super vrijwilliger voor onze Stichting die op zijn eigen manier een enorme bijdrage levert aan de schoolwensen van Afrikaanse kinderen in Malawi.

Reclame pennen


UPDATE 26-10-2011 Tussenstand balpennenactie!

Meer dan 15.000 balpennen zijn verzameld en inmiddels verstuurd naar meer dan 20 lagere scholen in de provincie Dedza in Malawi. 

Ruim 151.000 kinderen verdeeld over 180 lagere scholen gaan in de provincie Dedza in Malawi naar de lagere school. Er zijn dus nog altijd heel veel kinderen die geen schrijfmateriaal hebben, of geen vervangende ballpoint bezitten.

Daarom blijven wij op zoek naar alle soorten reclamebalpennen ongeacht het aantal.
Stuur ze naar: 
Stichting Malawi Schools and Hospitals,
p/a Nijverheidstraat 4,
3291 CH Strijen.

Help kinderen in Malawi te leren schrijven!! Bij voorbaat dankuwel.