14-04-2013

Ap Mulder loopt 1ste Marathon Rotterdam voor babies in Malawi. In de toptijd van 4.39.54 uur.

De vraag was of Ap Mulder de eerste Marathon Rotterdam wel zou uitlopen???

Vanaf het moment, 4 januari 2013, dat hij aankondigde om de 33 ste Marathon van Rotterdam te gaan lopen voor de babies in Malawi, was het ijskoud. Zelfs wekenlang was de temperatuur niet hoger dan 2-3 graden boven nul, met een felle oostenwind, wat de gevoelstemperatuur min 12 graden maakte.

Maar Ap Mulder zou Ap niet zijn als hij niet zou doorbijten. Hij was tot in de diepste kernen van zijn ziel gemotiveerd en al zijn vezels waren getraind voor deze Marathon.

Maar….op de Marathon dag zelf, 14 april, was het plotseling warm geworden. ’s Morgens nog wat regen…maar in de loop van de dag werd het ruim 18 graden. Wat voor effect zou dit op de lopers hebben en vooral op Ap Mulder???

Het is gelukt en in een tijd van 4.39.54 uur, was de 66 jarige Ap Mulder ruim 3400 medelopers en -loopsters ver voor.

Ap droomde van deze Marathon en was tijdens de loop in gedachte bij vooral de babies in Malawi. De hulp die hij zich had voorgesteld aan die arme kindertjes in Malawi zou mogelijk worden.

Maar vooral de enorme hulp en bijdragen van zoveel goede sponsors, ruim E 12.000,00 met veel gratis diensten en kleding, hebben hem tot dit fantastische resultaat gebracht.

Daarom wil Ap nadrukkelijk al die fijne mensen, ook veel partikulieren, en bedrijven danken!!!

Bekijk hier de foto galerij van Ap Mulder in foto’s op onze website.